Instagram

Casa Cooper

- House

A few minutes from the centre of Valencia, we designed this house in a relatively new residential area. This project is planned on a single floor, maximising the use of the land. With very simple volumes and appealing to the interaction of solids and voids, the house is structured with a volume of social space, crossed by another one where the rooms are displayed in order through a corridor. The living-dining room, the main protagonist with a double height that gives the feeling of freedom, is directly connected to the exterior via a covered terrace and an open terrace that leads to the solarium and swimming pool area. Its position provides the swimming pool with the most hours of sunlight in the summer months.
Partners
Proyecto Selfa Arq, Proyecto ejecutivo Estudio Pé
Location
Valencia - Spain
YEAR 2022
M2 250m2