Instagram

Casa para Tere

- Reform

This project arose with the intention to give a new look to the old family home. It has aimed to recover and enhance the value of all the traces of the passage of time. The layers have been removed to reveal its original essence, leaving the concrete structure exposed and the walls with their marks and signs of their past. In order to make the intervention as respectful and non-invasive as possible, the new installations have been installed outside the walls and ceilings, leaving them uncovered. As a filter between the day and night areas, a wooden panelling in dark tones extends from the kitchen along the entire corridor to become an office towards the end of the corridor. In the rest areas, more diaphanous and cleaner spaces that transmit tranquillity.
Partners
Project manager Alfonso Zumarraga, Project Selfa Arq
Location
Valencia - Spain
YEAR 2022
M2 130m2