Instagram

Casa Von

- House

Located in the middle of a mountain valley, based on a geometry of pure lines, we have sought the best location for this house, which is intended to be used mainly in the summer months. On a steeply sloping plot with unique views of the surrounding nature, the intention was clear: to open up to the valley and protect it from the strong winds. The geometry arises from the reinterpretation of the typical architecture of the area, characterised by its porticoes. As you enter the house, you discover the landscape that surrounds it through a series of planes and columns. On a single floor, developed in a single row of around 25 metres, we find four bedrooms, two of them en suite, a large living-dining room with kitchen and a great covered overflow that ends in an esplanade that accompanies the volume and leads to the garden, blurring into the landscape.
Location
Tafi del Valle – Argentina
YEAR 2021
M2 240m2