Instagram

Winfit

- Physical therapy clinic

Seeking a contemporary aesthetic through a space that manages to transmit drama but still calm at the same time, this physiotherapy clinic is distributed. An angled plane and a lower volume of services that do not reach the maximum height inside the building generate the access and distribution corridor that draw attention from the outside. Along the way we find a pilates room, the reception that is integrated into the volume of services, boxes for the attention of professionals to finish in a gym and rehabilitation room. The use of neutral colours but in contrasting shades together with the wood and the lighting in warm tones provide the special character to the place.
Partners
Proyecto Arq Marina Martinez, Selfa Arq
Location
Valencia - Spain
YEAR 2021
M2 150m2